Uw partij voor schilderwerken binnen en buiten

Schilder gezocht? Schakel Weijburg Stukadoors in voor het uitvoeren van uw schilderwerken in Breukelen. Wij voorzien uw muren van hoogwaardig sauswerk, zodat deze weer fris en strak ogen. Wij leveren kwaliteit voor een scherp tarief en bieden daarmee een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Uw schilderwerken uitbesteden

Het schilderen en/of lakken van wanden is een pittige klus. U bent er veel tijd aan kwijt en het kan een hoop tijd in beslag nemen. Bovendien is het niet gemakkelijk om sporen als kwaststreken te vermijden. Het is daarom raadzaam om door een professioneel schildersbedrijf uw huis te laten schilderen. Weijburg Stukadoors voert uw binnenschilderwerk én buitenschilderwerk snel uit en met oog voor kwaliteit.

Na het stuken van de muren, zijn deze immers nog niet klaar. De muur is dan mooi egaal wat betreft de structuur, maar heeft nog geen egale kleur. U kunt ons inschakelen voor zowel stuc-of pleisterwerk als de hierop volgende schilderwerken. Zo bent u hier zelf geen tijd aan kwijt en beschikt u toch binnen de kortste keren over prachtig egale en strak geschilderde wanden.

Professioneel advies

Wij voorzien u naast allround schilderwerk te allen tijde van uitgebreid deskundig advies. Zo weet u goed waar u aan begint en kunt u er zeker van zijn dat het resultaat helemaal voldoet aan uw verwachtingen. Onze gekwalificeerde schilders geven u alle nodige informatie en stellen vervolgens binnen 12 uur een offerte op maat op. Bovendien geniet u van garantie op ons schilder- en stucwerk, omdat wij zijn aangesloten bij de NOA. Wel zo veilig.

Hebt u vragen over onze diensten, of wilt u een eerste afspraak maken? Weijburg Stukadoors in Breukelen is te bereiken van 07:00 tot 23:00 door te bellen naar 085-2083498. Ook kunt u ons een bericht sturen via het contactformulier. Wij staan u graag te woord en hopen binnenkort aan de slag te kunnen gaan met uw schilderwerken.